• Grootste aanbod van Nederland !
  • Textiel zelf bedrukken.
  • Strijkletters of stickers.
  • Met naam maakt het persoonlijk.

Eigen kledingmerk op de markt brengen.

Ja zeker kan jij een eigen kledingmerk lanceren !

Heb jij je grafische ontwerpen al in je schetsboek staan en zit je vol met ideeen betreft het verkopen van jouw eigen kleding merk ?
Hoe tof is dat. je gaat gewoon starten met " your own brand ". Echter die ideeen in je hoofd of op je schetsboek krijg je niet digitaal zodat je er ook daadwerkelijk je eigen opdruk mee kan maken. Geen nood, wij helpen jou. Met onze ervaring en grafische kennis zetten wij jouw ontwerp in een professioneel bestand zodat je hier mee je opdruk kan laten maken.

Of ben je al een stapje verder en heb je je bestanden al in een grafisch programma staan, kant en klaar in vectoren. Dat is helemaal mooi ! Dan kunnenw gelijk voor je aan de slag met het maken van een mooie textielopdruk. Je kan het zelf strijken met onze professionele opdrukken of je kiest er voor om het hier in onze texiteldrukkerij te laten bedrukken.

Kies je voor makkelijk ?

- je levert bestanden of tekeningen aan en wij zorgen voor: kleding, opdruk en verzending met jouw logo en uiterlijk 
of
- je maakt je ontwerp hier online en we zenden jou de transfer toe zodat je zelf kan positioneren en strijken.

Zie je het al helemaal voor je maar heb je nog vragen, plan geheel vrijblijvend een call in zodat we je kunnen adiveseren en mee denken met de punten waar je nog tegen aan loopt in jouw weg naar je eigen kleding merk op de markt zetten.

info@strijkletters.nl
of
06-53179422

Tot dan !