• Grootste aanbod van Nederland !
  • Textiel zelf bedrukken.
  • Strijkletters of stickers.
  • Met naam maakt het persoonlijk.

Zelf relatiegeschenken bedrukken met UV DTF transfers

UV_DTF_transfers_strijkletters_opdrukopglasJa dat kan, zelf mokken , glazen, naambordjes, telefoon(hoesjes), laptop, schoenen, bloempotten, tegels enz. enz. bedrukken.
 

Op zoek naar een duurzame en hoogwaardige bedrukking voor harde ondergronden?
Ontdek de voordelen van UV DTF transfers!

Met deze geavanceerde techniek kun je moeiteloos prachtige ontwerpen overbrengen op materialen zoals :
- keramiek
- glas
- hout
- kunststof
- metaal.

Transfers kunnen zelf ontworpen worden met de ontwerpmodule, waar alle kleuren en afbeeldinge mogelijk zijn. Gewerkt wordt met A4 vellen zodat ze eenvoudig per post verzonden kunnen worden.

Het gebruik van UV DTF transfers biedt tal van voordelen. Ten eerste zorgt het voor een mogelijkheid om zelf eenvoudig objeten te bedrukken, ook heeft het een hoge printkwaliteit met levendige kleuren en scherpe details. Het is mogelijk om complexe ontwerpen en afbeeldingen nauwkeurig over te brengen, waardoor je creatieve vrijheid hebt bij het personaliseren van harde ondergronden.

Daarnaast zijn UV DTF transfers duurzaam en bestand tegen slijtage. De afdrukken zijn krasbestendig omdat ze voorzien worden van een vernis, en behouden hun helderheid en kleurechtheid, zelfs bij blootstelling aan zonlicht en andere omgevingsfactoren. Dit maakt ze ideaal voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Of je nu op zoek bent naar gepersonaliseerde geschenken, unieke decoratieve items of professionele bedrijfslogo's op harde ondergronden, UV DTF transfers bieden een veelzijdige en betrouwbare oplossing. Benut de kracht van UV DTF transfers en creëer indrukwekkende bedrukkingen op harde ondergronden. Neem vandaag nog contact op met een specialist op het gebied van UV DTF transfers en ontdek de eindeloze mogelijkheden voor jouw projecten!

Of ga hier direct aan de slag om zelf uw ontwerp te maken.
Of mail voor meer info naar info@strijkletters.nl
 

mensen zochten ook: Relatiegeschenken-Bedrukte relatiegeschenken-Persoonlijke relatiegeschenken-Originele relatiegeschenken-Luxe relatiegeschenken-Duurzame relatiegeschenken-Promotiegeschenken-Zakelijke relatiegeschenken-Custom relatiegeschenken-Unieke relatiegeschenken-Goedkope relatiegeschenken-Premium relatiegeschenken-Relatiegeschenken met logo-Relatiegeschenken voor evenementen-Relatiegeschenken voor klanten-UVDTF-transfers