• Grootste aanbod van Nederland !
  • Textiel zelf bedrukken.
  • Strijkletters of stickers.
  • Met naam maakt het persoonlijk.

Sport kleding zelf bedrukken

strijkletters_raftingteamNL_sportteam_teamNL_raftingHoe tof is het om een TEAM.NL in je bestellijst voorbij te zien komen ?
 

Al een aantal keer zegen we Jenita in onze orders voorbij komen. TEAM.NL  in de kleur zwart had ze ontworpen. Verder had ze ook World Rafting championships in een ander lettertype in de ontwerp module gezet. . Tot ze belde of ze eens langs mocht komen, er wat een tekstje niet goed gegaan. 

Natuurlijk, altijd welkom.

Een sportieve jonge dame kwam hier de drukkerij binnen met haar T-shirts en letters. Ze had na haar werk als sportcoach de weg naar onze drukkerij gevonden en was druk doende met de kleding en bedrukking voor haar sportteam.

Tijdens ons gesprek vertelde ze dat ze aan het zoeken was naar sponsoren voor hun World championship Rafting. " Het zou tof zijn als we wat sponsoren hadden om de kleding te kunnen betalen" ,  zei ze. Ik vertelde dat ik de letters er wel voor haar wilde opzetten zodat ze op tijd klaar zou zijn met de kleding voordat  Zo gezegd zo gedaan. Ze ging aan de slag om bedrijven te benaderen en al snel had ze een goede sponsor. 

Hoe kan het eigenlijk dat in de sport het verschil zo groot is. De een verdient miljoenen ( voetbal ) en de ander moet naast een  fulltime job  super hard trainen , alles zelf organiseren  en bekostigen. hmmmm bijzonder....

Maar wij zeggen Hup TEAMNL veel succes en have fun !